Top Frequency

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Muziek / geluid

Info drive-in

Geluidsapparatuur

  • Versterker(s) afhankelijk van de ruimte.

  • Computer met dj-software en controller.

  • CD spelers.

  • Media spelers.

  • Eventueel uitgebreid mengpaneel voor aansluiten meerdere microfoons (galm, echo, etc) en XLR bekabeling.


Muziek

Voor elk feest zal in een persoonlijk gesprek met de organisator van het feest doorgesproken worden wat de wensen zijn ten aanzien van de muziek.
De basis zal meestal bestaan uit goed dansbare muziek uit de jaren 80.
Aangezien er voor elk feest een keuze wordt gemaakt uit een collectie van meer dan 10.000 (legale) nummers kan een feest elke kant op. Of het nu Nederlandstalig, jaren 60 of 70, jaren 90 of 00, dance, rock, country of welk genre dan ook is, bijna alles is mogelijk.
Doordat naast de gevraagde muziek ook nog een standaard collectie meegenomen wordt, zal ook aan de meeste verzoekjes van uw gasten gehoor kunnen worden gegeven.
Het is geen probleem om uw cd's te draaien als u muziek wilt horen waar wij niet over beschikken.


Geluid

Te hard... te zacht. Veelgehoorde klachten tijdens feesten.
Bij drive-in Top Frequency bepaalt u - als organisator- hoe hard de muziek staat. Natuurlijk zal de dj zelf ook de zaal in de gaten houden, maar u bepaalt wanneer de muziek te hard of te zacht staat.
Standaard kan drive-in Top Frequency feesten tot circa 250 man draaien. Maar het is mogelijk om de geluidsinstallatie uit te breiden zodat ook grotere feesten van voldoende geluid worden voorzien.

Wij draaien met cd-spelers / computer, maar als uw muziek of de muziek voor "stukjes" op minidisc of cassette staat, kunnen wij ook een MD-speler of cassettedeck meenemen.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu