Top Frequency

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Werkwijze bedrijf

Werkwijze


Algemene informatie voor bedrijven

Drive-in Top Frequency verzorgt uw feest professioneel. Met (semi-) professionele geluidsapparatuur en verlichting. En jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor themafeesten, jubilea, karaoke-avonden, bruiloften, recepties, verjaardagen, etc.
Het feest zal zoveel mogelijk op uw wensen worden afgestemd. Doordat de dj de beschikking heeft over een grote verzameling muziek en ruime ervaring kan het feest gevolgd en geleid worden.
Drive-in Top Frequency hanteert een basisprijs voor 4 uur, waar weinig andere professionele drive-ins in de buurt komen. Bel gerust om de actuele prijs te vragen (klik op de knop contact voor de contactgegevens). Voor elk half uur extra geldt een kleine toeslag. Reiskosten boven de 15 kilometer enkele reisafstand vanaf Borne zullen ook in rekening gebracht worden.


Alles vastgelegd

Drive-in Top Frequency staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (Drive-in Top Frequency is een handelsnaam van Unicorn).

Voor het verzorgen van de muziek wordt een duidelijk contract opgesteld zodat beide partijen weten waar zij aan toe zijn.

Vanzelfsprekend ontvangt u een factuur voor uw boekhouding.


Feest

Ruim een uur voor aanvang van het feest zal de apparatuur worden opgebouwd en ingesteld. Als u de locatie ook gebruikt voor bijvoorbeeld een diner voorafgaand aan het feest, dan kan ook eerder worden opgebouwd (hier kunnen wel extra kosten aan verbonden zijn).
Gedurende de avond zal zoveel mogelijk voldaan worden aan uw verzoeken inzake muziek, waarbij ook ruimte zal zijn voor verzoekjes van uw gasten.

Voor informatie over verlichting, muziek en geluid klikt u op de knop informatie bovenaan.


Na afloop

Een uur na afloop van het feest is gewoonlijk niet meer te zien dat er een drive-in heeft gestaan.
Indien de volledige kosten voor het feest nog niet zijn voldaan, dan worden deze onmiddellijk na afloop contant afgerekend. Bij vervolgboekingen kan (uitsluitend na overleg) eventueel ook na ontvangst van de factuur worden voldaan. Hiervoor geldt een betalingstermijn van 5 dagen.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu